27 d’abr. 2014

Presentem CONTES A DOMICILI a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona

Aquest mes d'abril vam tenir la oportunitat d'anar a la universitat i donar a conèixer als futurs mestres de 4rt grau d'Educació Infantil i de Primària el nostre projecte. La culpable va ser la Sílvia: una filòloga, escriptora i pofessora associada de la URV.
Rebre notícies d'aquesta vinebrenca ens va alegrar d'allò més, especialment a l'Imma, i sense voler el seu pensament se'n va anar cap a finals dels anys noranta quan compartia pis d'estudiants amb la Silvia al carrer Prat de la Riba. D'ençà de llavors han passat molts i molts anys però vet-ho aquí que els seus camins s'han retrobat de nou... i tot gràcies a la lectura i a l'amor pels llibres.



Davant d'un públic força nombrós l'Imma va explicar com va néixer el nostre projecte, els va presentar i explicar la meva història, la filosofia que mou a les Entret(r)es i alguns dels contes que ens acompanyen a les visites que fem a les cases...


Va ser la Setmana Santa de l'any 2013 que va néixer aquest projecte en comú entre aquestes tres narradores amb l'objectiu d'acostar els contes a les famílies i fer-los còmplices de la important tasca d'acompanyament lector dels seus fills. Sortosament les famílies no estan soles en aquesta fita i poden comptar amb els suport  d'altres professionals com els mestres, llibreters, bibliotecaris i les Entret(r)es.

Gràcies per convidar-les i com deia el gran Rodari no talleu mai les ales de la imaginació i de la creativitat!

Follet Poca-Son

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada